Sparbanksgatan ca 1913
Sparbanksgatan 1960
Sparbanksgatan 2016
Sparbanksgatan 2023

Strandell Fastigheter är det lilla personliga fastighetsbolaget som erbjuder bra boende och lokaler i vackra och trevliga Filipstad. Vårt grundmotto är att du som bor hos oss skall känna dig trygg och trivas bra i ditt hem!

Trivsel skapar vi bl a genom att se till att det är ordning och reda i och runt våra fastigheter, att vi ställer krav gällande skötsamhet och hänsyn mot andra, samt att vi kan erbjuda fina, prisvärda lägenheter i bra lägen. De flesta av våra portar är kameraövervakade vilket bidrar till ökad trygghet för våra hyresgäster och rökförbud gäller i och runt våra hus vilket har visat sig vara väldigt uppskattat.

Du som bor hos oss och vill byta lägenhet internt ges prioritet för att underlätta när hushållet växer eller krymper i takt med livets förändringar. Vi har också en kontinuerlig plan för underhåll och förbättringar - allt för att du skall trivas hos oss under lång tid.

Utöver lägenheter i varierande storlek (43-171 kvm) har vi lokaler för kontor/kontorshotell, konferens, utbildning, bankvalv/arkiv, butik och lager/förråd.

Söker du lägenhet eller lokal, fyll i formuläret under "Sök lägenhet/lokal" så hör vi av oss för mer information.

Varmt välkommen som hyresgäst!


Ge oss gärna ett omdöme på

Strandell Fastigheter Värmland AB är godkänd för F-skatt och medlem i