Nu kan du boka din nyrenoverade hyresrätt med inflyttning till sommaren!

Vi satsar vidare i Filipstad och håller nu på att renovera upp 18 st lägenheter på Bergslagsgatan 4 resp Blombackavägen 4 (2 samt 3 rum och kök).

Nya kök, nya badrum, nya säkerhetsdörrar och det mesta av ytskikt och inredning byts ut - det blir ljusa lägenheter med vitputsade väggar och de ligger i ett lugnt område med stor balkong i västerläge. Alla gamla hyresgäster har flyttat ut och de "nya" lägenheterna planeras bli inflyttningsklara under sommaren 2021.

Krav på skötsamhet och ordnad ekonomi. I ett av trapphusen prioriterar vi 55+ ålderskategori. 

Badrum med duschvägg

Renoveringsarbetet har pågått sedan försommaren 2020. Gamla vatten- och radiatorventiler har bytts ut, trapphusen håller på att fräschas upp och det mesta av spackling/målning av väggarna är klart i ett av husen. 

Badrummen börjar nu ta form. Alla gamla avloppsdelar har bytts ut och de flesta badrum får klinker i träimitation. Badrum med fönster får kabin medans övriga får duschvägg som på bilden. Nya wc-stolar med mjukstängande sits i alla badrum. Även läggning av golv i sovrum och vardagsrum har påbörjats. 

Hyrorna kommer att vara mycket rimliga med hänsyn till standarden (ca 5500-7000 kr/mån beroende av lägenhetstyp och materialstandard).

"Först till kvarn" gäller för att reservera sin lägenhet!

Hör av dig här om du vill anmäla intresse/reservera lägenhet eller bara vill veta mer.

Nytt golv i sovrum

Tillgänglighet (uppdaterad 27 januari 2021):

- 2 ROK 55+ (1 st kvar)

- 3 ROK 55+ (3 st kvar)

- 2 ROK alla åldrar (fulltecknat, möjligt att ställa sig på reservplats)

- 3 ROK alla åldrar (2 st kvar)

 

 

Ledig lokal i bästa läge

Allégatan 17, Filipstad

Sparbanksgatan 1, Filipstad

Intresserad? Hör av dig här för mer info!